| Ioana225 a întrebat:

Bună..de o săptămână și ceva am niște probleme.Din ce m-am interesat cred ca am herpes genital.Eu sunt într o altă țară și nu pot merge la medic aici.și vreau să cer o părere de la cineva care a mai pățit o.Mi au apărut mici bubițe cu lichid,enorm de dureroase în zona intimă,însoțite de usturime, mâncărime, etc ..Am avut nidoflor am dat cu el.Ce aș mai putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi neaparat la un medic acolo unde esti.
Nu exista „nu pot merge la medic aici".

| recedaniel1 a răspuns:

Se trateaza sau operati?

| ioana748 a răspuns:

Aciclovir este un unguent bun pentru herpes.
Insa poate fi si sifilis si pentru asta trebuie neapărat medic.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ce zici tu cam se incadreaza la urgenta. Eu cred ca ai posibilitatea sa mergi la medic chiar daca esti in alta tara. Adica daca lucrezi legal si stii o boaba de engleza, poti merge la medic si in Rusia, nu cred ca exista vreo scuza. Sau in cel mai rau caz mergi la farmacie sa-ti recomande ceva

| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medic, ca exista ginecolog peste tot in lume, iar ce crezi tu ca-i herpes genital poate fi sifilis, daca sunt bube dureroase. Atentie: sifilisul netratat duce la moarte.