| Crisstinayy12 a întrebat:

De o saptamana sunt in sat la bunici cu verisoara mea si nu am facut scaun deloc... Eu cu verisoara mea mancam aceleasi lucruri si ea a facut totusi. Ce e si ce fac sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristinaRadovici a răspuns:

Trebuie doar sa bei putina cafea.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Incearca sa bei un strop de ulei sau sa mănânci lapte. Va fi ok. Sau sa mănânci struguri cu apa. Te vei strica la burta dar măcar nu vei mai fi îngrijorată.

| Nilsson a răspuns:

E mult daca a trecut o saptamana, normal ar trebui in fiecare zi, constipatia poate favoriza aparitia cancerului de colon (nu vreau sa te sperii, dar e bine sa stii)
Ar trebui sa mamanci mai mult la o masa ca sa aiba loc tractul digestiv, sa includa fruncte, iaurt, cereale integrale si multa apa ca sa nu ai probleme pe viitor