| Lenakathrynnn a întrebat:

Bună,de o vreme am observat ca dinții din față au început să mi se strâmbe și nu știu de ce, niciodată nu am avut probleme cu dinții strâmbi, întotdeauna i-am avut drepți dar de o vreme o început să mi se strâmbe puțin dar nu toți.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| samiZiciPompier a răspuns:

De la caramele?

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa ai o boala serioasa a gingiilor (paradontoza, gingivita alte infectii), ca dintii sunt infipti in osul maxilarului iar de strambat nu se pot stramba usor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In mod sigur un dentist îți va spune ce e se făcut.

| Mindfulness a răspuns:

De la parodontita se întâmplă de obicei ca dinții sa fie strâmbi sau de la placa bacteriană cauzata de o problema ce nu ai depistat-o din timp.

| umbrax a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un stomatolog pentru a putea stii de ce ai probleme cu dintii din fata, pentru ca asa pe net nu vei putea stii niciodata problema adv

| ___iAho a răspuns:

Posibil sa erupa maselele de minte. Consulta un stomatolog.