Întrebare recomandată | Justmeandmysmile a întrebat:

De pe 7 decembrie am observat ca pielea mea de pe coapse (in fata) are niste puncte rosii, cam cum arata alea dupa epilare daca te iriti si n-au trecut(sau ma gandesc ca pot fi puncte de grasime ca eu am coapsele mai mari comparativ cu restul corpului). Am cautat si unii zic ca ar fi asa de la anotimp, dar daca nu trece pana la vara ce fac? Sau e doar aspra pielea? Ajuta daca ma dau cu o crema 3 in 1 de la clerasil sau sa ma dau cu una hidratanta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Cat a răspuns:

Cel mai indicat lucru ar fi sa faci o vizita la dermatolog. Poate fi o dermatita de contact sau doar o simpla iritatie. Doctorul iti va recomanda apoi un tratament. Crema 3 in 1 nu pare a fi cea mai indicata in aceasta situatie.

| Cocochannel a răspuns:

Puncte rosii...hm.Poate fi de la frig, de la o alergie, intoxicatie.De la grasime pentru ca zici ca nu ai fi proportionata bine, nu cred.Incearca o crema, indiferent de care si vezi cum iti merge.Sanatate.

| LarysaLarisa a răspuns:

Eu zic ca ai o iritatie... Iti recomand crema Bepanten. Stiu e pentru bebelusi dar aia e speciala pentru iritatii si din astea... Sper ca te-am ajutat happy Funda?

| andrajicarean a răspuns:

Ai o iritaie

| dianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Heeii! happy

Dupa parerea mea, acele puncte sunt de la mancare. Poate ca ai mancat ceva si nu ti.a cazut bine, sau cum zic altii, de la anotimp!

Sfatul meu este sa mergi la doctorul tau de familie! El iti va spune exact de la ce sunt acele puncte si iti va da si ceva creme. happy

Sper ca ti.am fost de ajutor!
Funda? puppy dog eyes :*