| Bianca1242 a întrebat:

De pe la varsta de 12 ani apropiinduma spre 13 am slabit destul de mult. Nu ma refer la kilograme pentru ca acuma am 13 ani si am 47 la 12 ani aveam 48, insa am slabit destul de mult fizic, maini mai subtiri etc... ceea ce nu imi place. De la varsta de 12 ani chiar spre 13, am inceput sa ma inalt foarte mult si cred ca am crescut vreo 11 cm intr-un an si ma ingrijorez. Mai multe persoane zice ca am slabit si nu prea imi place asta. Precizez ca acuma am 13 ani si 6 luni si de 3 luni mi-a venit prima menstruatie. Va rog as vrea raspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VladauMara123 a răspuns:

E ceva normal. Avand in vedere ca te-ai inaltat inseamna ca procesul de crestere se desfasoara cum trebuie. Dupa menstruatie vei vedea ca ai sa incepi sa te dezvolti ca femeie si sigur vei mai pune pe tine. Asigura-te ca mananci sanatos si regulat si nu sari peste mese! Ai putea chiar sa iei mai multe gustari pe zi (fructe si eventual biscuiti cu fibre). Daca observi ca ceva nu e in ordine sau ca esti tot in acelasi stadiu ( desi nu cred) te sfatuiesc sa mergi la un nutritionist. happy

0 răspunsuri: