| mariazet45 a întrebat:

de un an am inceput sa sforai, nu este un sforait propriu zis e mai degraba o respiratie zgomotoasa din gat, nu dorm cu gura deschisa. Am 98 de kg si am dat vina pe greutate dar eu am aceasta greutate de 10 ani si nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum. Am 46 de ani si de aproape un an sunt la menopauza are cumva vreo legatura /?/Stie cineva vreun medicament pentru asa ceva >? S-a mai intamplat cuiva asa ceva, va rog sa -mi spuneti ce sa fac pentru ca imi afecteaza casnicia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Cu timpul au loc unele modificari anatomice in zona laringo-faringiana.Este necesara consultatia unui orl-ist.La spitalul "Sf.Ioan"din Bucuresti sforaitul se trateaza cu laserul. Mira

2 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Mai este o posibilitate pe care a patit-o si tatal meu. are probleme cu inima si din aceasta cauza sforaie.doctorul a zis ca si din cauza greutatii iar tata s-a pus pe slabit si nu mai sforaie asa des. Dar cel mai in masura este doctorul, el iti poate spune cauzele si tratamentul.

carla
| carla a răspuns:

Draga mea, in primul rand, multa sanatate. Sa stii ca si eu sforai putin si am 26 si nici o problema cu greutatea sau cu anumite boli. Poate fi vorba de polipi si ai dreptate cred ca de la menopauza se declanseaza mai mult lucruri, cel putin eu asa am citit. Eu zic sa nu intri in panica, dar cel mai bine ar fi sa consulti un medic sa vada despre ce este vorba. Bafta! happy