| roxanaelena_5158 a întrebat:

de un an au inceput sa-mi apara multee cosuri pe fata, va rog ajutati-ma! am 12 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CurcubeulColorat a răspuns:

Incepe perioada pubertatii. Apar schimbari atat la fete cat si la baieti. Daca nu ti-a venit pana acum, urmeaza sa vina si menstruatia. O sa-ti treaca dupa ce treci de aceasta perioasa a pubertatii.Nu-ti face griji! Te pup!

8 răspunsuri:
| DrDeath a răspuns:

Pai mie imi iasa cosuri cand nu ma spal pe fata.
Eu ma spal pe fata dimineata cand ma trezesc si seara inainte sa ma pun sa dorm.Incearca sa vezi.
Mie mi-au disparut toate cosurile.

| BrokenWings a răspuns:

ASA am patit si eu :*
aveam o piele perfecta, si intr-un an: cosuri, puncte negre, pete straight face
m-am dus la dermatolog si mi-as pus ca e normal si ca nu am de ce sa imi fac griji. Mi-a recomandat ceva creme si au inceput sa dispara. Du-te si tu la dermatolog, el iti va spune ce creme sa folosesti pentru tipul tau de ten:*
P. S.: o prietena care era tot asa, s-a dus la farmacie si a intrebat farmacista ce crema sa foloseasca pentru cosuri, si i-a dat o solutie super!

succes:*

| Vali87 a răspuns:

Du-te la dermatolog ca altfel se agraveaza si greu mai scapi de ele crede-ma ca stiu ce spun. Du-te cu trimitere de la medicul de familie ca nu trebuie sa platesti eu asa am fc.

| JaJe a răspuns:

E normal, de la 12-13 ani o sa-ti apara, esti in pubertate.

| amaranth a răspuns:

E ceva normal la aceasta varsta sa ai cosuri. Si vei avea multa vreme de acum inainte. Iti poti lua crema pentru cosuri de la farmacie. te duci si intrebi acolo.

Uite. daca vrei ceva masti pentru cosuri pe care sa le poti face acasa. citeste aici : http://sideris.ro/......tru-acnee/

| кא๔ a răspuns:

De ce te panichezi?
Esti la pubertate. o sa apara si mai multe dar poti folosi creme le gasesti la farmacie.
Au loc multe schimbari o sa-ti creascaa sani, o sa apara menstruatia. stai linistita eceva normal big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt.Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca este totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine).