Partenerul tau sexual a fost tratat in tot acest timp; pentru ca daca nu urmeaza si el tratamentul, nu vei face decat sa te reinfectezi dupa fiecare tratament pe care il faci. http://www.i-medic.ro/......i-vaginale
Ai mers la acelasi medic? Daca da, sfatul meu este sa mai ceri si alte pareri.
Ia si incerca gynophilus pentru refacerea florei vaginale, daca zici ca totul a iesit negativ, asa a fost la mine am fost la farmacie si am luat aceste ovule, sunt foarte bune mi au disparut simptomele dupa 2 3 zile tratamentul este de 7 si nu sunt interzise contactele sexuale, si in timp ce iei ovule 2 pe zi sa nu faci spalaturi ca saracul vagin e satul de atatea antibiotice si spalaturi
Aceste ovule costa 39 lei in farmaciile dona, si daca vrei poti sa mai cumperi un flacon pentru intretinere 1 pe zi 14 zile dupa ce iei primele 7 zile de 2 ori pe zi, eu mi am amintit de aceste ovule ca avusem acu 3 ani candidoza si cu acest tratament am tratat o in 14 zile dar daca vaginul te irita, deranjeaza in 7 zile esti bine crede ma! ovulele nu sunt antibiotice, dar sunt foarte multumita de ele
Nu,am fost la medici diferiti. Iar ultima oara cand am fost mi s-a facut si test la secretia vaginala dar a iesit totul negativ (ca si cum nu as avea nimic )