anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De un an şi ceva, am observat că mă doare foarte tare când stau jos. Într-o seară, am dat fără să vreau de un zgârci în zona anusului. Nu se vede, dar se simte, şi mă îngrijorează. Mi-a apărut în decembrie, apoi n-am mai simțit, anul trecut tot în luna decembrie a început să mă doară din nou. Acum văd că nu mă mai doare aşa tare, dar în continuare se simte. Nu am idee cum să-l numesc, dar e tare şi este cât bobul de mazăre. Nu mă luați la mişto, mulțumesc! Ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Paul754880338 a răspuns:

Pare sa fie un hemoroid, din descrierea ta. Nu ar fi deloc rau sa te vada un medic. Nu e nimic grav. Sunt o multime de unguente care rezolva asta. Ai grija ce mananci ca sa eviti constipatia. Dar insist sa iti sugerez sa mergi la un medic. O zi buna si sanatate!