| Emmy2345 a întrebat:

De un timp am inceput sa tin o dieta.Am 1'63m si 51-52kg(in functie de momentul zilei in care ma cantaresc). Sunt grasa? Ar trebui sa mai slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xBya a răspuns:

Din cate observ eu relatia inaltime-greutate este buna (avand in vedere ca 'idealul' este ca greutatea sa fie cu 10 mai mica decat inaltimea), dar daca ai unele parti ale corpului mai 'late' si nu`ti place ce vezi cand te uiti in oglinda, apuca`te de sport. happy

| Emmy2345 explică (pentru xBya):

Pai...asta e problema.Fac sport de vreo' 3 saptamani si nu prea vad schimbari decat pe cantar
Totusi o sa continui sa vad... poate reusesc sa fac ceva bun.happymersihappy

| xBya a răspuns (pentru Emmy2345):

Mersi de funda :). Dar care parte nu`ti place? Soldurile? Daca da, uite aici niste exercitii care te`ar ajuta http://www.youtube.com/watch?v=YEt_B9k0Qa8. Ma gandesc ca acea parte a corpului nu e pe placul tau, dar daca e altceva nu ezita sa`mi spui. :P

| Emmy2345 explică (pentru xBya):

Sincera sa fiu ar cam fi taliahee heePai am scapat de burta insa nu reusesc sa fac nimic cu "aripioarele" de pe margini...sad

| xBya a răspuns (pentru Emmy2345):

Atunci uita`te aici http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ Mie mi s`a parut cea mai simpla. :)

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu esti grasa.
La 1, 63 e bine sa ai 50 si ceva de kg. happy
Este bine sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea.

| Emmy2345 explică (pentru anonim_4396):

Mersi,as mai avea o intrebare...stii vreo metoda de calcul a greutatii corporale in functie de varsta pe care o ai?thinking

| missakihabara a răspuns:

Sa stii ca nu ar trebui sa te consideri grasa ....trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea si cred ca tu esti bine