anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de un timp am o mica mica durere in partea dreaptă care se prelungeste in picior. Se simte un pic mai tare la contact sx., ca si cum ar apasa ceva. Sa fie o apendicita? Dar daca e, apendicita nu doare destul de tare ca sa stii ca e ea? Am si o infectie cervicala, e posibil sa fi urcat pana spre ovar? Chisturile se simt? Acum sunt si eu un pic paranoia dupa cum vedeti, dar vreau sa va dati cu parea daca ati trecut prin asta.

Lasati... daca aveti de comentat ironic, mai bine pastrati pentru voi.
Astept sfaturi de la pesoanele cu ovare. (baieti lasati sa raspunda cele in cauza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Daca nu ti-ai scos apendicul este foarte posibil sa ai apendicita mai ales ca durerea radiaza spre picior. Cel mai bine mergi la doctorul de familie cat mai curand, daca e apendicita si astepti prea mult risti sa dai in peritonita si e foarte grav. insanatosire grabnica

| 7Mary7 a răspuns:

E posibil sa fie fie apendicita.

| kitten15 a răspuns:

Eu cred ca e de la ovarul drept. Cel mai bine du-te la doctorul de familie. Poate o sa iti recomande sa mergi chiar la un doctor ginecolog.

Sper sa te faci bine :*

| KellyGreen a răspuns:

Posibil sa fie apendicita, ai simptome specifice, daca ai si o senzatie de voma cred ca sigur e apendicita, dar du'te la medicul de familie sa te asiguri.