Fără fundă!
Stăpânirea de sine trebuie să ne caracterizeze pe toți.
Ea se slăbește sau se întărește prin lucruri care le considerăm minore. Dacă nu ne stăpânim atunci când știm că trebuie să ne stăpânim, să nu ne mirăm mai târziu că vom acționa violent în fața unei provocări minore.
Dacă vedem în jurul nostru oameni care se enervează extrem de ușor, aceasta este din pricina că în viața lor privată acești oameni și-au îngăduit lucruri care știau că nu sunt bune, sănătoase și nu s-au împotrivit lor câtuși de puțin. Astfel ei nu și-au dezvoltat stăpânirea de sine, nu au pus frâu apetitului nesănătos, ci și-au îngăduit satisfacerea poftelor, chiar dacă știau că ele sunt nesănătoase. Nesănătos poate ajunge chiar și un aliment sănătos consumat când nu trebuie. Nu degeaba este scris că vulpile mici strică viile mari.
Da, lipsa de infranare a apetitului ne poate strica caracterul cum nici nu ne putem imagina. Lucrul acesta se întâmplă în timp, și fără să ne dăm seama.
Nu trebuie să cădem în descurajare din pricina aceasta. Dumnezeu a promis că ne va da tot ajutorul de care avem nevoie. Dacă vom cădea, ne vom ridica și vom merge mai departe.
Succes!
Uită-te la Levi Elekes pe YouTube. Abordează asemenea subiecte.
El nu mănâncă ceva care nu este sănătos și nu bea sucuri cu acid etc. Pierdere de timp, bani și multe altele. + Sănătatea. El îți va spune mai multe despre acest subiect, caută episodul în care vorbește despre asta. Și eu pun în practică ceea ce spune el și este foarte ok, m-am schimbat aproape radical în 2-3-4 săptămâni... Succes!
Bună! Poti mânca cât vrei puțin și des! Rata obezitații in România este în creștere!
Exista multe posibilitati
-esti gravida
-ai iesit dintr-o depresie
-esti mai slaba decat trabuie si organismul cere mancare pentru a revenii la standardele normale de grasimi
-nu ai mai mancat dulciuri de mult si e normal sa ai pofta.
-poate manaci 2 mere (exemplu) acum si mai mananci o banana (alt exemplu) peste 7 ore si e normal sa ti se faca foame daca nu te hranesti corespunzator.
Blackwoman27 întreabă: