| There a întrebat:

De vineri seara ma tot simt rau, ma doare capul, sunt foarte obosita [tind sa dorm dupamiaza], cand ma ridic in picioare ma pierd, ametesc si vreau sa ma asez repede inapoi. Mentionez ca saptamana asta nu a fost foarte buna, am avut si ciclu menstrual iar duminica trecuta m-am culcat abia la 4 dimineata si de atunci stau mai prost cu somnul.Va rog, spuneti'mi ce poate fi.Va rog din tot sufletul, nu mai suport asa.Nu pot face mai nimic decat sa stau in pat.Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Daca te doare capul cand te ridici, poate fi de la tensiunea arteriala care scade cand stai in picioare si ajunge mai putin sange la creier. Poate ca ai o usoara anemie, mai ales ca spui ca spui ca ai avut si ciclu de curand. Dar in acelasi timp se pot ascunde si alte lucruri in spatele acestor simptome. Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la doctor sa iti faci niste analize

| RB26DETT a răspuns:

Poate ca te-a prins o gripa, poti lua un nurofen raceala si gripa https://www.doctor.ro/index.php?page=doctorro&request=HomePage uite un site care te ajuta sigur!

| speranza a răspuns:

Faptul ca te doare capul poate fi de la stres, tu stii daca in ultima perioada ai fost stresata.Ameteala de care vorbesti este de la o lipsa de vitamine. Daca ai obiceiul sa te culci tarziu iti formezi un obicei si iti dereglezi somnul, din cauza asta te simti obosita.Incearca sa te culci mai devreme, sa dormi 8-9 ore pe noapte,ia niste vitamine,sau de ce nu,bea niste sucuri naturale de fructe dimineata,ziua iesi din casa, plimba-te, schimba-ti viata.Am fost si eu intr-o perioada ca tine, dar mi-am revenit, tu acum ai nevoie de forta.Succes!