anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 2 ani am burta foarte umflata si nu-mi explic de ce. Intr-adevar sunt putin plinuta, 65 kg si 1.55 cm, insa nu am genul de burta cu colacei sau grasime. Pur si simplu e umflata si tare. Am probleme si cu fierea si am auzit ca si din cauza asta ar putea fi. Ce as putea face sa scap de acest lucru? Am facut foarte multe exercitii si abdomene si au fost in zadar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Amely21 a răspuns:

Nu e chiar așa, nu trebuie să spuneți că e obeză, pentru că nu ați văzut-o. greutatea este și în oase, unii au oasele mai grele, altă constructie a corpului, dar alții nu. Eu am 1, 75 cm si 73 de kg dar chiar nu sunt grasa deloc, nu am burta mare, dar am o construcție mai solidă.
anonimxenotome, te sfătuiesc, cel mai bine, să mergi la doctor ca să vadă daca ai vreo problemă. Ar putea fi multe cauze, ca burta ta sa fie așa. Noi nu putem știi sigur, din moment ce nu am văzut.

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mergi la medic, nu este normal ca abdomenul sa fie tare atata timp cat nu e un abdomen musculos happy
Recomand speclialitatea interne.
Trebuie sa slabesti pentru ca raportul inaltime-greutate este depasit mult si esti o persona supraponderala daca nu obeza.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Te-ai gândit să mergi la medic?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Puțin plinuță? Fată, ar trebui să ai aproximativ 45 de kg la înălțimea aia. În 2 ani trebuia să ajungi de mult la medic.