| Alexandra_9394 a întrebat:

Buna :* de vreo 2 luni tin o cura de slabire.si am o problema.ador merele.mancam cate 3 pe zi. dar am auzit mai multa lume spunandu-mi ca merele ingrasa si ca daca mananci mai mult de 3 mere te ingrasi.si vreau sa stiu daca e adevarat si cate mere pot manca pe zi. Ofer funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oannna3 a răspuns:

Si eu ador merele, si iti inteleg perfect ideea. Dar ar fi cel mai bine sa combini fructele. De ce sa nu profiti de varietatea lor si de gusturile deosebite ale fiecarui fruct? Fa ti salata cu fructe, orice fructe.La inceput va fi greu sa renunti la mere, asa ca poti adauga o cantitate mai mare in salata ...Scoate cate un mar in fiecare zi din reteta, o sa te obisnuiesti in timp. Bafta! Felicitari pentru rabdare si curaj!

5 răspunsuri:
| NfrFlorentin a răspuns:

Mananca doar 1 mar pe zi si de la 6 seara nu mai manca
FUNDA

Răspuns utilizator avertizat
| didiana3 a răspuns:

Poti manca fructe... dar NU in exces + depinde cit de mari sunt merele. funda?

| alessia5158 a răspuns:

Poti manca linistitita cele 3 mere!---in timp ce rontai, citeste :

"

Prima întrebare este: de ce nu se produce pierderea în greutate, deşi se reduce aportul de calorii? De fapt, pierderea în greutate are loc, dar fenomenul este efemer. Iar acesta este, în realitate, motivul pentru care doctorii Newburg şi Johnston s-au înşelat: observaţiile lor s-au întins pe o perioada mult prea scurta.
Fenomenul este următorul:

Să ne imaginăm că nevoile zilnice ale individului sunt de 2500 de calorii şi că, timp îndelungat, aportul caloric a fost realizat în funcţie de această nevoie. Dacă raţia de calorii scade subit la 2000, se va utiliza, într-adevăr, o cantitate echivalentă de grăsimi de rezervă, pentru a o compensa şi se va constata o pierdere în greutate.În schimb, dacă aportul caloric se stabileşte, de acum, la nivelul a 2000 de calorii, faţă de cele 2500 dinainte, organismul – determinat de instinctul său de supravieţuire – îşi va ajusta foarte rapid nevoile energetice la nivelul aportului. Din moment ce nu i
se dau decât 2000 de calorii, nu va consuma decât 2000.Prin urmare, pierderea de greutate va fi întreruptă rapid.
Dar organismul nu se va opri aici. Instinctul de supravieţuire îl va împinge la o prudenţă mai mare. Iar această prudenţă va fi atât de importantă, încât el îşi va face din nou rezerve. Dacă nu i se dau, de aici înainte, decât 2000 de calorii, ei bine, îşi va diminua şi mai mult nevoile energetice, până la, de exemplu, 1700 şi va stoca diferenţa de 300 de calorii ca grăsimi de rezervă.Se ajunge, astfel, la un rezultat opus celui scontat, pentru că – în mod paradoxal – în timp ce subiectulmănâncă mai puţin, el începe din nou să se îngraşe. "


Secretele unei pierderi in greutate, fara ca sanatatea sa aiba de suferit, precum si dieta ce poarta numele autorului le poti lectura aici :
http://www.scribd.com/doc/3964375/Michel-Montignac-Mananc-deci-slabesc

| dyyva a răspuns:

Orice aliment mancat contine calorii. doar ca merele contin un nr mic de calorii care se dau jos si atunci cand mergi