| irinuk11 a întrebat:

de vreo 2 saptamana ma tot roade stomacul incotinuu.Ma doare cateodata de zici ca nu am mai mancat de vreo 3 zile sad. Oare ce sa fie? Mentionez ca am si stari de greata sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VladyCristian a răspuns:

Gastrita. Daca ai gust acru permanent in gura - ai sigur gastrita. Mergi la medic iar el iti va da un regim pe care trebuie sa-l respecti. Momentan si eu am aceasta problema din cauza ca am baut foarte multe bauturi acidulate straight face

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare o gastrita. mergi la medicul de familie pentru investigatii.

| Tourniquet a răspuns:

Vorba lui Themarker daca ai gust acru in gura - gastrita clar. du-te si fa un control... straight face atata am de spus.

| drpopa a răspuns:

Ar trebui sa consulti un gastroenterolog poate fii vb despre mai multe afectiuni - gastrita, gastro-duodenita, boala de reflux gastroesofagian, ulcer gastric sau duodenal etc, doar medicul poate stabili diagnosticul exact in urma unor investigatii specifice si iti poate prescrie tratamentul si regimul, regimul e foarte important incearca pina la stabilirea diagnosticului sa eviti bauturile acidulate, cafea, afumaturi, codimentele iuti, muraturile,

cami
| cami a răspuns:

Bea ceai de coada soricelului, galbenele, musetel. Nu mai consuma citrice si bauturi carbogazoase.

| maya_7683 a răspuns:

Da, sunt simtome de gastrita cum spune si Brigaela. Fugi la medicul de familie pentru investigatii ca nu e bine sa stai asa. daca e gastrita se agraveaza si e mai rau.Bafta.

| elvisedy a răspuns:

Daca imi spui mai multe te pot ajuta.-elvisedy

| alessiaS a răspuns:

Buna. Am trecut si eu prin astastraight face dar am fost la medicul internist care dupa cateva investigatii mi-a spus ca am gastita... mi-a dat un siror care e cam amar dar eficient si mi-a spus sa mananc dimineata un biscuite sau putina paine.

Multa sanatate:*:*:*

| luminita_4984 a răspuns:

Du-te la un gastroenterolog