| 8paulica a întrebat:

De vreo 2 saptamani ( daca nu mai mult ), seara am senzatia ca trebuie sa fac lipsa mare. Insa nu pot, e doar ca o senzatie. E cumva o constipatie cronica? Ce ar trebui sa fac sa termin cu chestia asta c e naspa... Cand ma misc parca am nevoie si mai tare si daca ful la baie, nimic. Dar astea toate doar seara.Nu stiu despre ce e vorba. Dat`imi exemple de ce ar trebui sa consum.Nu prea vreau sa apelez la laxative sau tratamente naturiste...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce sa faci? Lipsa mare? Ce este aceea? In ce limbă scrii?

| Stoica_Cristian_1968 a răspuns:

Legume si fructe din abundenta si ciorba/supa OBLIGATORIU la pranz si seara.
In special masline, salate si kiwi.
Fara prajeli, fara ulei (cu exceptia uleiului de masline extravirgin), fara zahar, fara sare si fara bauturi carbogazoase.
Sau nu schimbi nimic si iei MonaVie Original - 750 ml - 150 lei, 30 ml dimineata si seara, cu min. 30 min inainte de masa.
www.monavie.com