| 99NYC a întrebat:

De vreo 2 saptamani ma doare gatul in partea dreapta cand il misc, si din cate am inteles, am Torticolis obișnuit (banal) (durere dupa o miscare banala a gatului).Am vazut pe cineva cu o problema asemanatoare si cineva i-a recomandat "miorelaxante"...si am tot cautat pe net dar nu am gasit.Ce este miorelaxante? Daca nu gasesc miorelaxante, as putea folosi Fastum Gel pentru aceasta problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aldegor a răspuns:

Buna, miorelexant este mydocalm poti sa iei linistit o pastila dimineata si una seara, este bun pentru muschii gatului, ai putea sa iei vreo o saptamana 2 sau vreo 2 zile sa vezi daca iti face bine

2 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

In mod normal trebuia sa-ti treaca de la sine daca ai durerea de doua saptamini deja si e ceva banal.
Ti-e frica sa mergi la medic? Care e problema? Ti-ar recomanda ceva mai usor decit Fastum Gel si mai putin toxic.
Daca nu ai rabdare si curaj sa ajungi la medic ( desi ar trebui si te-ai si linisti imediat), nu folosi decit o data pe zi gelul si evita sa expui zona la soare!

| 99NYC explică:

Aici este postul cu problema asemanatoare http://www.tpu.ro/......u-ceva-in/