Bea ceai cald mananca fructe, ea niste pastile in gat si ceva de supt. si o sa-ti treaca peste o saptamana.
Asta cu "vindecatul singură" nu merge niciodată.Du-te frumos la domnu' doctor împreună cu mama ta şi vei descoperi adevărata cauză a acestei probleme.Este trist că ai ajuns să ceri mai întâi ajutorul unor străini în loc să comunici cu mama ta.
M-am mai tratat singura si anul trecut si A TRECUT!
Nu Este Deloc bine sa i ascunzi mamei tale problemele de sanatate pe care le ai mai ales astfel de probleme! Nu te sfatuiesc nici sa te vindeci dupa sfatul altora.chiar daca pe ei ia ajutat anumite medicamente asta nu inseamna ca te poate ajuta si pe tine.Este posibil sa ai o mica infectie sau amigdalitele putin inflamate.deci nu ai de ce sa te sperii de aceea te sfatuiesc sa i spui mamei tale fara nici o teama problemele care le ai ok?
Ok...da' mama se sperie si o apuca pandaliile si de asta speram sa ma ajuti cu niste pastile cv... oricum ii spun eu da' pana atunci sa m mai tratez putin!
Lasa ca asa cum o apuca asa i va si trece!tu acum de fiecare data cand ai probleme de sanatate nu i spui de teama ca o apuca pandaliile asa cum spui tu? Deci ...cu problemele de sanatate nu i de joaca ok? si nu care cumva cumpara pastile recomandate de necunosscuti!
Eu cred ca mai bine este sa ii zici mamei tale deoarece ea va sti ce este mai bine pentru tine. dar daca tot vrei sa incerci sa te tratezi singura poti sa citesti aici ( http://www.sfatulmedicului.ro/......n-gat_9913 ) si vei vedea de ce ai nevoie pentru a te trata. acolo scrie ca vei avea nevoie de antibiotice. :|. nu stiu ce sa mai zic. :( noroc si sper sa te insanatosesti :)
Linex sunt pastilute? Si cam cat ar costa?