O simpla raceala la burta cred, succes maine la spital. Baga picoarele in apa calda si bea un ceai.
Poate fi de la menstruatie . Daca nu ti-au venit inca, fii sigura ca poate fi de la asta. Sau daca te mai doare ceva sau ai greturi poate fi si de la apendicita. La fiecare se manifesta in felul sau . Nu stiu ce sa spun. Incearca si tu apasati tare pe apendicita si in acelasi timp stai intinsa pe pat, si ridica piciorul drept daca nu poti, e de la apendicita
Eu zic ca probabil de la scoala >
Daca maine mergi la spital, nu inteleg ingrijorarea ta. Iti vor spune ei ce ai! Probabil raceala la burta!
Ei, salut, eu am fost operata de apendicita anul acesta in aprilie, si am avut aceleasi simptome, nu ma puteam misca, de abia de m-am ridicat din pat ca sa merg la spita, ca cei de acolo au spus ca nu au masini sa trimata. O sati descriu un pic, si daca o sa te regasesti in aceasta descriere inseamna ca ai aceeasi problema. Mie mi sa fcaut rau simbata, aveam dureri de burta, simbata noaptea inspre duminica am stat toata noaptea in baie, duminica m-a simtit excelent, luni dimineata cind mam sulat ca sa merg la scoala nu ma puteam ridica din pat.
Un control la doctor nu strica poate fi ceva banal gen colica sau dumnezeu mai stie ce poate fi.