anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 4-5 zile am mancarimi in zona genitala si mai nou au aparut si niste scurgeri albe, de fapt sunt ca niste bucatele albe, fara miros.Ma gandesc ca ar putea fi candida dar vreau si alte pareri.Mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa fie Candida, dar nu obligatoriu. Nu ai de unde sa stii fara sa te duci la medic. Fiind virgina, ginecologul nu te va consulta ca pe femei, doar iti va recolta cu un betisor secretie de la nivelul vulvei pentru examen micologic si microbiologic, iar in functie de rezultat iti va da tratament.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai urmat tratament cu antibiotic în ultima lună de zile?
Este unul factorii care declanșează această candidoză.
Mergi la medicul ginecolog chiar dacă ești virgină, îți va prescrie un tratament specific simptomatic.
Sănătate.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu e necesar sa iti incepi viata sexuala ca sa faci o candidoza vaginala. Candida este prezenta in vaginul fiecarei femei si in conditii patologice ( de ex. ca urmare a unui tratament antibiotic) se inmulteste si provoaca neplaceri. Iti recomand sa mergi la un ginecolog pentru tratament, si sa-i specifici ca esti virgina.Sanatate!

| nana a răspuns:

Buna. Nu ai gasit locul potrivit pentru un sfat asa de serios. Fugi la medic cat poti de repede. Esti femeie si cum bine stii, femeie pe langa faptul ca este o fiinta, frumoasa, gingasa, sufletista, mai trebuie sa fie si sanatoasa. Asa ca fuguta la medic. Aici nu poti primii consultatii, numai sfaturi si in final se poate agrava si tot la medic ajungi. Multa sanatate.
nana