| Marius_5815 a întrebat:

Buna! De vreo cateva luni am ciclu abundent si de durata adica intre 8 si 10 zile. Am 45 ani, si imi fac griji din cauza aceasta. Am dureri vaginale si in timpul actului sexual e adevarat nu foarte mari, dar suparatoare.Un simptom nou ce mi-a atras atentia e ca de luna aceasta dupa a opta zi de menstruatia am inceput s am dureri la ovaru drept si sangerarea s-a transformat intr-o scurgere de culoare roz transparent, si parca putin lipicios, inodor.As vrea sa stiu daca am motive reala de ingrijorare.Am uitat sa mentionez ca ciclu este regulat de 26 de zile.Astept sfaturile dumneavoastra.Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Http://forum.romedic.ro
mai bine postati aici problema

| neutrino a răspuns:

Credeti ca noi va putem da un sfat mai bun decat un medic?

| Empathizer a răspuns:

Te apropii de menopauza, dar ai putea avea si un fibrom uterin sau un chist de ovar. Fa o ecografie ginecologica si consulta un ginecolog.

| hamsterita29 a răspuns:

Probabil te apropii de menopauza

| Monica07 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic. sau daca ai nascut recent... asta ar fi cauza dar cred ca mai degraba prima

| LoLLah a răspuns:

E normal, in curand o sa se inchida robinetu' (menopauza).