| georgy_7464 a întrebat:

De vreo cateva zile mi-au aparut niste bubite mici pe partea laterala a degetelor, nu sunt negi sunt niste bubite culoarea pielii fara lichid care la un moment dat de descuameaza.Am mai avut si acum cativa ani dar mi-au disparut de la sine. poate fi cauza unei carente de vitamine? Astept raspuns.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| addflo a răspuns:

Da, e din cauza imunităţii scăzute. Şi mie îmi apar vara, in general. Sau dupa lungi perioade de stres.
Doctorul mi-a recomandat sa iau vitamine. Ar trebui să te duci la un doctor ca nu cumva să fie altceva.

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai o eczema, sunt "la moda" in perioada asta, du-te la un dermatolog sa iti dea tratament.

| Luv you a răspuns:

Nu, si mie imi apar, dar sunt de la caldura

| Gabiii_5091 a răspuns:

Poate avea ca, cauza mai multe motive big grin
este necesar sa mergi la un medic, sau daca zici ca ai mai avut si ti-u trecut de la sine, sa nu fie ceva ce necesita consultul medicului. Acum tu hotarasti happy
Numai bine.