| NoName0011 a întrebat:

de vreo cateva zile mi-o aparut pe picoare in unele locuri ca niste puncte rosi si ii rosu, nu ma doare nu nimic?, ce este?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SlobodLaGura a răspuns:

Probabil din cauza vremii, a modului de hranire sau a vestimentatiei tale a aparut o reacție de hipersensibilitate a organismului! Exista medici de familie!

3 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Pot fi niste fire de par crescute sub piele. Incearca sa te uiti mai atent si sa dai cu penseta sa vezi daca se vede vreun fir de par. happy

| alecs871 a răspuns:

Ar putea si fi o alergie, nu stiu sigur.

| scumpikkk a răspuns:

Prietena mea a avut la fel, puncte rosii si o parte din picior era rosu, dar nu tot, ea mi-a spus ca de la frig, incearca sa stai cateva zile la caldura, mai ales acum iarna, te-as sfatuii sa iti iei ceva pe dedesubt de blugi, pantaloni, dupa aceea putem vedea daca ai si tu la fel ca si prietena mea