Am vazut un film, cu lupte greco-romane la adolescentii americani, cand era limita clara de greutate, si urmau o dieta extrem de dura, iar la sfarsit aveau destula energie cat sa mai faca si competitia, iar in seara aia se ingraseau 7-8kile, mancand pizza si alte prostii
deci "dieta" ta e degeaba, mai bine mananci bine toata saptamana, ca sa nu ai pofte nebune duminica, decat sa faci socuri alimentare, care sunt si mai rau
iar ca sa nu mananci aiurea duminica singura solutie e propria ta vointa, nimic altceva nu exista, imi pare rau, si eu imi doresc magie, si nu numai ca sunt gras ca dracu, dar nu exista
Mănânci da nu mai mânca atât de mult. sau ia-ți o gustare sănătoasă și mai alternează cum ar fi semințe crude : caju, migdale, nuci, floarea soarelui crude etc. ori fructe.
și mănâncă mult înainte de acele momente (în special o masă care conține mai mult carne întrucât e mai sățioasă) ca să nu mai fii tentată să ronțăi atât
Nu mai exagera nici în weekend, mănânci dar puțin. Mănânci popcorn dar renunti la cipsuri, mânaci o ciocolata dar renunti la cornuri. Consideri ca nu mai exista. Nici nu știu ce îți place la cornuri și cipsuri sunt alte dulciuri mai bune și mai sănătoase.
Gândește-te la niste snackuri mai sănătoase, gen alune fara prea multa sare, nuci, ceva fructe.
In rest o dieta buna merge cu sport. Fă-ți o rutină cu ceva mișcare în fiecare zi măcar 10minute.
Cum ai explicat tu nu are cum sa dea prea multe rezultate