| lovelovell a întrebat:

De vreo saptamana ma mananca jos, nu chiar tot timpul, si am incercat sa nu agravez situatia, adica sa ma scarpin. Am 14 ani si nu vad ce ar putea fi..imi curgea si lichid cand alb, cand maro.dar acum sunt pe stop si nu imi mai curge. Imi puteti spune ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spalat organele genitale cu apa calda si sapun de 2 ori pe zi, dimineata si seara si schimbat chilotul automat, si nu te va mai manca!
Profesoara noatsra de igiena ne spunea ca "ne manaca mizeria" din lipsa de igiena. Deci, spala-te mai des si nu te va mai manca!
Nu uita sa schibi chilotul, ca un lucur murdar pus pe pielea curata transfera mizeria inapoi pe piele si o irita.

| mihai69 a răspuns:

Mergi urgent la medicul ginecolog! nu e nicio rușine, dimpotrivă - rușinea mai mare este să nu te îngrijești și să faci complicații la ce afecțiune ai deja acum.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Întreabă la farmacie și o să-ți recomande ceva, până te duci la medic.
http://www.zumi.md/......e-ameliora

| justanotheruser99 a răspuns:

E posibil sa ai o infecție. Îți sugerez sa consulți un medic.

| Holy2010 a răspuns:

Probabil candidoza posibil orice alta infectie. Nu ne-ai spus daca esti activa sexual.
Nu o sa-ti puna nimeni diagnostic aici sau sa iti prescrie tratament. Nu mai amana si mergi la ginecolog.

| Cris988 a răspuns:

Posibil candida. Du-te la ginecolog si o să îți prescrie un tratament.

| Cristyan_Doru_1984 a răspuns:

Poate raceala

| Bebelucelu a răspuns:

Du-te la medic Ce intrebi pe TPU

| Ssimonne a răspuns:

Vorbește cu mama ta spălate cu apă și mușețel pînă mergi la medic sau la farmacie poate ai o infecție ai luat de undeva wc toaleta publica