| GumitzaXD a întrebat:

deci...acum am gasit ceva de adormit si e chiar foarte foarte buna ideea! Tine-ti doua degete despartite cam atat--intre ele, sau chiar---/---- iar apoi asezativa pe un scaun si tine-ti degetele in fata cam----------atat departarea dintre ochi, sau mai aproape, si uitati-va fix la degete uitati de absolut tot si uitati-va la degete maxim 15 secunde fara sa clipiti, eu am stat si mai mult! 1 avantaj este ca adormi, la o petrecere e buna asta noaptea sau (emo)cam naspa emo astia...si e si ceva uluitor zic eu degetele se apropie chiar daca le tii fortat si daca te gandesti la altcea se despart. Dar mai e ceva daca vrei sa se lipeasca unul de celalalt merge dar daca vrei sa se dezlipeasca merge doar te gandesti profund! E uluitor! suer bravo celui care a pus chestia asta! pe mine m-a luat somnu deja!
Noapte buna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
soothe
| soothe a răspuns:

Ai inventa "meditatia cu doua degete"