Copile,ai 12 ani
Ai nevoie de vitamine, nu de apa de izvor, banane si Actimel.
Apa...n-am nimic cu ea.Bea cat mai multa.Numai sa nu fie minerala.
Bananele...au amidon in concentratie destul de ridicata+zahar, deci ingrasa.
Actimel ala...are 2% sau 3, 5% grasime. Daca vrei sa slabesti mananca iaurt cu concentratie 0, 1%.
Fa sport, mananca dimineata si eventual nu te "indopa" seara.
La 12 ani,nu ai nevoie de diete,dar nu strica sa realizezi ca painea aia consumata aiurea, dulciurile la orice ora si cand iti vine pofta, pe parcurs se depun in strat adipos pe solduri, fund si abdomen.
Eu nu cred ca esti grasa, cum zici tu.Cred ca exagerezi,si sa te abtii putin e cheia in tot.
Du-te de fa inot,la strand,piscina,alearga, fa un sport, sa-ti obisnuiesti corpul, ca apoi nu mai e asa greu.
Si nu cumva sa te infomoetezi, ca-ti dai stomacul peste cap!
Multumesc pentru raspunsurile date! dar cred ca o sa apelez la un medic nutritioniste cel mai bine
Sunt multe recomandari pentru slabit pe site-urile specializate, dar la cei 12 ani ai tai ai avea nevoie si de un adult care sa te ajute. Nu ma intelege gresit, dar cunosc oameni de 30, 40 de ani care fac greseli mari in ceea ce priveste nutritia si dietele si-si pun astfel in pericol sanatatea. Exista insa principii de baza ( sport, hidratare ) si vad ca pe unele ti le-ai insusit, iar asta e un bun inceput. Daca vrei sa mai discutam despre subiectul asta, da-mi de veste printr-un mesaj privat.
Nu stiu ce sa zic, cel putin eu ca sa slabesc fac foamea desii e greu sunt constienta ca trebuie s-o fac si pe asta :d, dar depinde nu orice organism rezista, nu recomand la nimeni :-s
Nu e chiar sanatos, cum vreai tu sa slabesti, fiindca si medicii au confirmat ca trebuie sa mincam pine cel putin o bucata pe zi.