| q2amyra a întrebat:

Buna! Deci am 2 cosuri pe fata care s-au înnegrit. Unul nici nu prea se mai simte ca un cos, iar altul parca a intrat sub piele sau nu știu. Știți voi ce ar putea sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acelea sunt puncte negre de la mizerie, amestecata cu transpiratie.
se scot usor cu mainile curate sau cu apa si sapun.

| sierra1 a răspuns:

O vizită la un dermatolog, nu ți-ar strica

| gdsjdpUAS a răspuns:

Heei! De doi ani mă confrunt și eu cu asta. Știu exact la ce te referi. Am vizitat diverși dermatologi și niciunul nu mi-a dat un diagnostic ok. După multe discuții cu alte cadre medicale am aflat ca este un fel de acnee chistică pe bază hormonală. Deci niște chisturi sub piele. Eu personal am mers la tratament facial și totodată mi-a fost prescris un antiinflamator, și bineinteles o dieta puțin controlată la alimentele care ar putea sa îmi provoace acnee. Este important sa găsești un doctor ok care sa îți înțeleagă problema și sa îți prescrie exact ce ai tu nevoie! Sper să scapi și tu!?

| q2amyra explică:

Tin sa mentionez ca alea de fapt nu erau cosuri, ci puncte negre