| Gabitzu246 a întrebat:

Buna!
Deci am aproape 6 luni de la operatia de apendicita si astazi cand m-am dus la ridicat baloti la un prieten m-a c-am durea in partea cu operatia nu era o durere foarte tare era mai de graba un fel de junghi ca sa spun asa, aveti vreo idee ce ar putea fi?, este normal sa ma mai doara dupa aproape 6 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alecssandra a răspuns:

E normal sa te doara de fiecare data cand se schimba vremea, anotimpurile..pe mine dupa 2 ani de la operatie ma doare cand se schimba vremeabig grin

| soriinaa a răspuns:

Si eu am fost operata de apendicita, si din cate imi amintesc, foarte mult timp nu am putut sa fac efort. Totusi, sa ridici baloti, e un efort destul de mare, deci eu cred ca e cam normal. Si sa stii ca nu e neaparat normal sa te doara cand se schimba vremea sau anotimpurile. Eu sunt operata de 8 ani, si n-am simtit nici macar o mica durere vreodata happy

| BMW200 a răspuns:

Pai u te-ai vindecat pe afara dar pe inauntru e inca delicat am fost si eu operat de apendicita acum un an si stiu cum e happy nu mai forta asa tare

| SynzySanzyana a răspuns:

Da este normal si eu sunt operata de apeticita si sa ai mare grija cu ridicatul si eu am tot 6 luni sa ai grija mai usor cu ridicatul si efortul