Nu te mai ingrijora atat ca e absolut normal.Ciclul nu se regleaza daca abia ti-a venit mie mi s-a reglat intr-un an.
N-ai nici o problemă.
E normal să nu-ţi vină la timp că eşti la început.
Ai grijă.
FantaSZy.
Pai in curs de vreo 3-5 luni daca iti vine regulat inseamna ca o sa iti vina tot asa. Dar daca esti la inceput e normal ca nu iti vina regulat. Si secretia aia vine la toate fetele . Nu ai de ce sa te ingrijorezi.
:*
Mie mi-a venit de 11 luni sincanu nu mi sa reglat deci sunt in aceeasi situatie cu tine. eu am intrebat`o pe mama mea si am stat de vba despre acest lucru : mi-a explicat ca in primii 1-2 ani ciclul nu iti vine regulat. uite de exemplu mie mi-a venit in luna iulie pe la inceput. in luna august nu mi-a venit deloc si pe 1 septembie mi-a venit mama mi-a spus ca este normal deci nu`ti mai fa griji nu ai nici o problema cu tine.
si in legatura cu secretia aceea: se numeste scurgere vagnala si fiecare fata are acei : MUCI cum ziceam eu pe la 11 -12 ani cu prietenele mele
Pai daca iti vine ceva alb inseamna ca ai o problema dar trebuie sa te speli cu ceai de musetel si o sa-ti treaca.Ca si eu am avut o prietena la fel si cred ca merge daca te speli cu ceai de musetel cred.
Mario1996 întreabă: