anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Deci, am avut menstruatie inainte de Florii. Acum, duminica trecuta, [24 aprilie] mi-a venit din nou menstruatia. Problema este ca, m-a tinut pana astazi, ba chiar am ajuns sa umplu cate o jumatate de absorbant la vreo 4 ore [astea dupa vreo 5 zile de menstruatie] mi se pare ca, cum treceau zilele cu atat aveam mai mult. Am maine programare la ginecolog, dar vroiam sa va intreb daca aveti idee ce se intampla cu mine ca sa am si eu o idee cat de cat...
A, ca sa nu uit, sangeel nu era rosu ca de obicei, era mai degraba o culoare de rosu inchis aproape maro. Idei ce se intampla cu mine? :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeeDee a răspuns:

Daca ai varsta mica, s-ar putea sa fie pur si simplu ciclul neregulat. Sange mai inchis la culoare = cheaguri de sange, si sunt normale.

Hemoragia este cu sange rosu (sangele este maro = digerat atunci cand vine din tractul digestiv sup, altfel ar fi rosu). Nu cred ca e ce a zis irina. De asemenea, ar trebui sa existe un eveniment care sa o declanseze, sau tu sa ai o boala cu deficit de coagulare (dar cred ca daca ai avea asa ceva, ai sti deja).
"Racitul la burta" e o prostie. "Raceala la ovare" sau salpingita nu se manifesta asa. Se manifesta in primul rand prin durere.

Deci du-te la ginecolog fara frica, nu cred ca e ceva grav. Iti tin pumnii!

2 răspunsuri:
| Scliparici a răspuns:

Eu cred (si mai mult ca sigur pentru ca asa a patit si o colega) ai hemoragie si de aia ti s-a intamplat asta

| olaa a răspuns:

Ai racit la burtastraight facedin pacate.asa se intampla cand racesti la burta...asta ar fi o varianta.dar mai bine du-te la medic si vezi ce-ti spune si el.Bafta