| dydybla a întrebat:

Buna, deci am citit și am văzut foarte multe videoclipuri pe tema anxietății și în toate se spunea că simptomele anxietății sunt atacurile de panica...eu nu știu exact cu ce mă confrunt. Ideea e că atunci când sunt foarte stresata sau mă rog nici eu nu știu exact când dar simt o tensiune interioară după care am niste tulburări oarecum de vedere..gen vad pete oarbe sau un punct alb acolo unde mă uit și e destul de nasol. După care îmi amorțesc buzele, limba, mâna, uneori mă dor și ochii în partea de sus sau capul. Știți cumva ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Jart16 a răspuns:

Bună! Părerea mea e că, cel mai indicat ar fi să faci o vizită la medicul de familie, care cel mai probabil îti va da trimitere în altă parte. Posibil să te confrunți cu o boală ce ține de sistemul de nervos. Anxietatea e si la nivel fizic, dar mai mult emotional si psihic, daca ai urmarit atatea documentare cred ca stii despre ce vorbesc. Numai bine!