| Loka a întrebat:

Deci am mari probleme cu urechile.De fiecare data cand imi pun cercei mi se face fie rana, fie si rana si durere...Nu stiu ce sa ma mai fac.Ma dau cu crema si imi trece pentru o zi sau doua dar apoi revinesad. Daca aveti sfaturi va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danielaxyz a răspuns:

Dezinfecteaza cu spirt cerceii pana sa-i bagi in urechi, si chiar si gaura urechii pana sa bagi cerceii, dupa ce-i scoti si nu-i mai porti da cu crema de galbenele pe zona unde au stat cerceii

11 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Din ce sunt cerceii? daca nu sunt din aur inseamna ca esti sensibila si nu suporti.

| Loka explică (pentru Raniia):

Nu sunt din aur. ceva metal ieftin

| Raniia a răspuns (pentru Loka):

Nici eu nu suportam decat cercei de aur desi imi placeau toate felurile si cel mai mult si mai mult clipsurile.Acum am renuntat de tot la ei.

| Danzell a răspuns:

Daca porti cercei grei probabil din cauza asta.

| Loka explică (pentru Danzell):

Sunt din aceea mici cu dinferite forme

| Danzell a răspuns (pentru Loka):

Am citit ce ziceai mai devreme. sa nu fie din cauza metalului din care sunt facuti, care iti creeaza iritatii. cel mai probabil e nichel sau plumb. asa ca incearca sa iei o pereche din argint sau aur,(dar nu de la coltu strazii) si intreaba vanzatorul sa iti dea o pereche care nu contine metale iritante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit de doctor?

| xBya a răspuns:

Taie`le.

| Loka explică (pentru xBya):

Daca nu-mi spuneai tu nici nu stiam.

| Zoey112 a răspuns:

Incearca sa porti doar argint sau doar aur, ca poate esti alergica la unele metale