| Crystynyk1 a întrebat:

Buna Deci am nevoie de mare AJUTOR rapid va rog Deci mi am spart niste cosuri de pe barbie si acum mi s a invinetit in locul acela si ma doare si zici ca am cioclaughing va rog help ce sa fac? ajutor FUNDA si Vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabriella85 a răspuns:

Gheata si tamponeaza cu ceai de galbenele si musetel(este un dezinfectant naturist)

3 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

Pune un pic de gheata si vezi ca cosurile sa nu mai aiba nici un pic de galben altfel o sa coaca iar vezisa fii cu mainile curate.nu-ti fa griji ca cred ca o sa treaca si cand iesi in lume sa nu se vada poti sa te dai cu putina pudra alba tongue

| Ramona1 a răspuns:

Mai lasa-l pe"Deci"asta ca nu isi are rostul

| Sanzyka a răspuns:

Putina gheata o crema buna de cosuri apoi putina baza de machiaj iar la urma fond de ten sau pudra depinde de ce dispui si nu o se mai vada. am patit si eu la mine a mers happy