| Adina23442 a întrebat:

Buna, deci am niște acnee pe spate de ceva timp, nu stiu de la ce sunt. Am fost la dermatolog mi-a trecut puțin iar acum am apărut iar, vara trecuta mi-au dispărut dar acum parca îs mai multe și mi-e aiurea ca nu cumva sa le am și când vreau sa ma duc la plaja.
Va rog dacă puteți sa-mi spuneți niște creme sau sprayuri ceva sa scap de ele pana la vara.
Dau fundă ❤️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa imi apar si mie in anotimpul rece. Ai mai multe haine pe tine si pielea nu este aerisită. Dar vara dispar. Este genetic. Cand nu este boala de piele.

| Adina23442 explică (pentru darrio2007):

Dar au început sa mi apară mai multe și imediat e vara vreau sa scap de ele. Cu solar oare funcționeaza?

| Donsavas a răspuns:

Foloseste sapun cu sulf sau crema cu zinc!

| wildthing a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, dar te-ai gandit ca poate au legatura si cu hormonii? Poate nu esti satisfacuta pe plan sexual. Daca esti majora si esti intr-o relatie, imi permit sa iti recomand sa faci sex mai mult sau mai "de calitate", sau daca esti singura sa te masturbezi ori de cate ori simti nevoia; daca esti minora, nu imi permit sa iti dau nici un sfat de natura sexuala si te rog sa ignori mesajul meu.

| Adina23442 explică (pentru wildthing):

Am 17 ani și nu am de gând sa fac nimic de genul pentru asta?

| wildthing a răspuns (pentru Adina23442):

Dupa cum spuneam, trebuia sa ignori mesajul meu.

| Alverto a răspuns:

Nu trebuie nimic, ele dispar de la sine, doar sa faci in așa fel încât să nu mai ajungă bacterii acolo