| Petcu_ioana_1990 a întrebat:

Buna deci am o problema de fete (cu ciclul). Pe 22 a inceput sa-mi curga sange da nu mult si mama zicea ca sa o sa fie pana imi dau drumul da acum nu prea imi mai curge dar mereu imi ghiortane matele chiar daca ma indop cu mancare pana nu mai pot eu as vrea sa stiu cand o sa-mi vina cu adavarat prima menstruatie sau pe aproape.Dau FUNDITA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta este prima menstruatie. Va dura in jur de doi ani pana se vor normaliza menstrele. In timpul asta, poti avea menstre neregulate, mai abundente sau mai sarace, mai scurt (1-2 zile) sau mai lungi (pana la 10 zile)

2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Pai asta a fost prima menstruatie. Nu trebuie sa curga sange ca la abator, sa stii happy Pe viitor vei avea si menstruatii mai abundente. Dureaza circa 2 ani ca sa se stabilizeze ciclul menstrual, timp in care poti avea menstruatii neregulate.

| Empathizer a răspuns:

Scuze, nu verificasem daca a mai raspuns cineva anterior. Brigaela merita funda cu prisosinta.