| Budinca a întrebat:

Deci am o problema.
Menstruatia mi a intarziat 2 saptamani
l a ultima menstruatie venita circa la o saptamana dupa am avut niste sangerari mai ciudate. Era de culoare rosu inchis aproape negru.
ce se intampla
vreun sfat.
pls

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Consulta un ginecolog, sa nu fie vorba de un chist sau ceva grav

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este din cauza unei dereglari hormonale.
Si eu am patit asta.
Poate fi si din cauza stresului, sau din cauza unei raceli.
Nu e nimic grav.
Daca vrei sa fii sigura 100 %, du-te la doctor!happy
Bafta!kiss

| Budinca explică (pentru anonim_4396):

Si dupa cat timp ti-a venit menstruatia?
Adina na, ma intereseaza.
ai avut sangerari?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Budinca):

Deci, Mi s-a intamplat sa imi vina menstruatie inchisa la culoare si m-a tinut mai putin decat de obicei.Intre timp, mai aveam sagerari, dar rar... Dupa vreo 3 saptamani, mi-a venit normal.
La mine a fost din cauza stresului.

| danteewerr a răspuns:

Sfatule este să specifici vărsta ta! Sfatul meu este să-ți specifici timpul de cănd nu ai mai făcut sex!

| Budinca explică:

Am 17 ani, viata sexuala o am inceputa, dar nu poate fii vorba despre asta, adica nu am facut sex de ceva vreme. Dupa menstruatie nu am mai fc nimic

| cristinutza13 a răspuns:

Nu ti se intampla nimic daca menstruatia a intarziat 2 saptamani poate sa nu iti vina intro luna e ceva normal dar daca ti-a venit si era rosu inchis este din cauza ca te-ai spalat cu apa rece ceva de genu daca ma intrebi de unde stiu a venit o doamna l a scoala si ne-a spus