anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci.am o problema sa zicemstraight face. trebuia sa imi vina menstruatia pe 17(sau cam asa ceva) si ink nu mi-e venit. posibilitatea de a fi insarcinata este de 99, 9% imposibila pentru ca nu am avut relatii sexuale neprotejate. darstraight face. de curand am aflat ca am o raceala(adica infectie urinara)si. ei binestraight face fac tratament cu amoxicilina(pliculete) si paracetamol, am avut un chist la ovar. dar am fost acum 2 luni la ginecolog si nu il mai aveam(desi nu am avut dereglari ale menstruatiei din cazuza chistului) si totusi.care ar putea fi motivul pentru care intarzie sa apara menstruatia?thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Messyhair a răspuns:

Pai.cred ca s-a dereglat din cauza racelii. o sa se regleze! stai linistita. Dar eu as zice totusi sa-i zici medicului!