| Diana3421 a întrebat:

Deci am si eu o intrebare. De la un timp ma doare splina si capul consecutiv si fara sa fac vreun efort sau sa am parte de stres. Nu! Pur si simplu ma doare. Imi puteti spune ce se intampla adica fara sa ma duc la doctor sau sa imi dati vreau link. Vreau parerea voastra. Vreau sa stiu neaparat. Pentru ca nu vreau sa afle familia pentru a nu-i alarma. Scuzati-mi exprimarea dar altfel nu stiu cum sa va explic. Va rog frumos ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| facepalmlol a răspuns:

Faptul ca iti e teama sa nu-i alarmezi pe ceilalti, e o dovada ca te stresezi.Deci,nu poti spune ca nu ai parte de stres, chiar daca nu-ti dai seama.
N-am idee ce poate fi, dar nu te juca cu splina.Si pana la urma daca mergi la un control ce are? Cu atat mai bine, vezi si tu cum stai cu sanatatea.

0 răspunsuri: