| Denisa445 a întrebat:

Bună!
Deci am vrut sa pun de mult aceasta întrebare dar nu am avut ocazia pana acum. Bun deci totul a început acum un an jumătate dacă nu ma înșel cand am avut o infecție în zona de jos, mi-a trecut dar de aproximativ un an îmi curge un lichid alb și gros. Când se usucă se face galben. Încă nu mi-a venit prima menstruație, deci ce ar putea fi acel lichid care ma tot sâcâie de un an?
Dau fundițe!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Urgent la medicul ginecolog! Ați spus că ați avut infecție în zona intimă! După ce ați făcut tratament ați repetat analizele? Dacă nu, infecția respectivă e posibil să nu se fi vindecat, doar să fi avut o regresie!
Deci, este vorba de o recidivă, posibil cu pungă de puroi!
Nu înțeleg de ce nu ați mers la doctor imediat ce ați văzut că aveți această scurgere nefirească?
Sănătate și urgent la doctor!
Nu încercați cu leacuri băbești sau spuse de unii aici! Puteți face mai mult rău, decât bine! Sănătate!

| Denisa445 explică (pentru romeo78):

Când am avut infecția aveam 9 ani. Am vorbit cu mama despre asta dar nu m-a dus la niciun control. Acum nu prea mai pot vorbi cu ea ca nu ma înțeleg de loc cu ea și nu prea este acasă și de asta am pus întrebarea aici. Acum am 11 ani și nu am făcut nici un tratament dar mulțumesc mult de sfat. Voi tine cont și o voi lua pe mama de mana și vom merge la control

| romeo78 a răspuns (pentru Denisa445):

Sfatul meu este să vorbești cu doamna învățătoare și să o rogi să vorbească cu mama ta. Mergi la cancelarie ca să vorbești cu doamna educatoare. Oricum ești minoră, elevă, nu te va costa nimic, dacă îți pui această întrebare. Dar, mergi acum, până nu luați vacanță, că tratamentul să îl faci în liniște acasă.
Oricum, nu judec, dar e iresponsabilă mama ta, dacă nu te-a dus la nici un doctor până acum. Iar, ținând cont de vârstă, e posibil ca să fi în primele faze ale începutului vieții tale de femeie, iar această boală să te încurce și să nu îți dai seama despre ce este vorba cu adevărat!
Sănătate!