| alexandrabuciuman a întrebat:

deci as vrea sa ma descarc si la voi..eu am pistrui da nu exagerat. am pe nas si obraji si nu is dinaia cu culoare tare is de culoarea pieli..si toata lumea imi zice ca ma prind, ca imi sta bine etc, daaaar eu nu ii mai suport sincer mi rusine sa ma uit fata.n fata.n cu un necunoscut..cu prietenii ii ok m-am obisnuitlaughing..as vrea sa imi ziceti cum sa scap de ei? sau asa in mare. sa am mai putini ..laserul ii bun? pot face cancer de piele? sau ceva tratament.va rog! Va multumesc! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| strazi1 a răspuns:

Salut,
Parerea mea este ca pistruii sunt foarte sexy(mai ales cei descrisi de tine, si nu exagerat de mult) atat la baieti cat si la fete, eu as fi mandru in locul tau, sunt ca gropitele din obrajori, deci ceva de la mama natura, bucurate de ei, multa lume si doreste dar nu recunoschappy

0 răspunsuri: