anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci cam de o saptamana am inceput un stil de viata mai sanatos iar de 3 zile m-am bagat pe dieta dukan. M-am cantarit in fiecare dimineata dadusem jos in jur de 3 4 kg iar in dimineata asta. soc 3 kg in plus. Nu inteleg de ce avand in vedere ca mananc in jur de 500 kcal, iaurt 0%, branza degresata 0%. ieri am mancat niste prune dar nu am intrecut limita de 500 in fine, fac sport, am avut grija ca sala sa fie chiar in celalalt capat al orasului ca sa pot merge pe jos parcurg cate 20 de km plus o ora de kango jumps sau zumba. Beau cate un pepsi light 330 ml are 1kcal..si in rest bag in mine ceai de la fares pentru tonifiere neindulcit logic. Acum intrebarea mea este, a luat-o cantarul razna sau chiar m-am ingrasat? nu am de gand sa renunt. doar sunt curioasa, am cautat pe net am gasit tot felul de porcarii. din care nu reiese raspunsul la intrebarea mea. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Schimba cantarul. Ala-i defect. Eu am avut electronic si l-am aruncat. Mi-am luat unul mecanic.

| Byucc a răspuns:

Oamenii obsedati de greutate. -_-
Serios, lasa cantarul si mananca ce-ti place, ca esti tanara.

| marciana a răspuns:

Daca chiar s-a stricat cantarul atunci foloseste altul si atunci afli daca chiar te-ai ingrasat sau nu.

| KRISTINAxo a răspuns:

Esti sigura ca ai pus cantarul bine, pe loc drept si in acelasi loc unde te cantaresti mereu? Daca nu l-ai pus drept sau nu l-ai pus in acelasi loc, asta s-ar putea sa fie cauza.

| Fintommi a răspuns:

Pepsi e de vina! >.<

| Cosmiinna a răspuns (pentru Fintommi):

Deci draga mea sau dragul meu, nu are de ce sa fie pepsi-ul de vina din urmatoarele motive: Este admis in respectiva dieta, este light, nu am facut exces. iar ultima chestie ar fi. ca nu poti pune intr-o noapte 3 kg de la pepsi avand in vedere ca fac suficient sport pentru a arde mai multe kcal decat consum happy intelegi tu?

| Fintommi a răspuns (pentru Cosmiinna):

Jez.i was joking.laughing) intelegi tu? ...singura explicatie este cantarul daca n-ai schimbat nimic din programul tau.