| Catalinintrebare a întrebat:

Buna, deci cand stau la calculator si ma joc am mainile si picioarele reci. Cand imi fac teme de ex nu le am reci dar cand ma joc le, am oare de ce? laughingCa ma concentrez acolo mult sau? laughing A da si in fiecare zi simt ca am palpitatii, am 13 ani, de la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| elcosmin a răspuns:

Da, si eu am aceeasi problema, mana dreapta, cea de la mouse e rece, iar cea stanga e calda. Pot fi mai multe cauze, cum ar fi: ai circulatia sangelui proasta, esti slab sau sensibil la frig, sau membrele stau nemiscate prea mult timp. In fine, ideea e ca nu ai de ce sa iti faci probleme, probabil esti mai sensibil la frig. Oricum membrele se racesc foarte repede de obicei

| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i semn ca esti sedentar si este bine a nu te mai joci la computer ci sa faci exercitii si sport, ca sa pui circulatia sangelui in miscare.

Întrebări similare