| jessyyou a întrebat:

Deci de la 1 septembrie pina la aproape de sfirsitul anului am pus pe mine vreo 5-8 kg, ( ne hraneau binisor la scoala big grin, mincam cam prea multe chiflute ). Acum am slabit cu vreo 3, 4 kg si am observat ca pe fese am niste vergeturi care nu sunt chiar atit de vizibile dar totus ma deranjeaza pentru ca eu le observ daca ma uit. Chestia este ca eu slabesc in continuare pentru ca deja m-am lipsit de acea mincare in plus, maninc cit cere stomacul ci nu ochii, merg mult pe jos, beau multa apa, plus zilnic m-am ocupat si ma ocup cu sportul. Intrebarea mea este: acele vergeturi vor deveni tot mai vizibile/mai mari odata ce voi slabi? Ce pot face ca sa le ameliorez/sa le previn..Va rog ajutati-ma cu vreun raspuns-sfat )), un pic sunt ingrijorata, nu arata estetic. Ms anticipat. FUNDA laughing)))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu poti scapa de vergeturi niciodata.
Exista tot felul de creme, insa fara rezultat, incearca sa ai grija la alimentatie, fa sport.
Te pup!

| DumiY a răspuns:

Buna!
Felicitari ca ai reusit sa slabesti!
Din pacate cu aceasta problema ma confrunt si eu,cu cateve vergeturi insa pe maini.
Din pacate nu puteam scapa de ele. Am incercat numeroase creme si uleiuri si fara rezultat. Am inteles ca si cu laserul pot disparea vergeturile insa este destul de costisitor si nu foarte sigur.
Incearca sa te bronzezi poate nu se vor mai cunoaste atat de tare.
Vergeturile s-ar putea sa mai apara, din cauza elasticitatii pielii. Oricum, nu te ingrijora, slabeste incet, dar sigur.

Pa, pa!