Exact asa am patit si eu. La inceput am avut -0, 50 si -0, 75, iar acum dupa aproape un an am -1 si -1, 50. Mult timp am purtat lentile, pentru ca imi era rusine. dar acum e okay, port ochelari si e mult mai bine. de ce nu iesi afara cu ochelari? Nu trebuie sa iti fie rusine.
Vederea nu ti se corecteaza oricum, trebuie sa porti ochelari ca sa nu ti se strice si mai tare ochii.
Eu din clasa a 2 port ochelari.am inceput cu diopria de la 0, 25. un an nu i-am purtat si cand m-am dus la medic mi-a spus ca mi-s-a marit dioptria la 1, 25si dupaceea nu mai vedeam deloc fara ochelari...iar de atunci ii port in continuare doar noaptea nu dorm cu ei si dioptia acum in clasa a8a o a 2, 75si doctorul a spus sa nu imi fac griji ca eu sunt in crestere si cu cat cresc eu creste si diopria dar nu o sa ii porti pana la batranete... pana la 24 de ani si atunci poti sa te operezi dar pana atunci nu poti (funda?)
Cred ca ar trebui` sa ii poti in continuare.pentru ca medicul stie mai bine decat tine ce e mai bine pentru ochii tai
Asa ca. fara rusine... poarta ochelarii
Pentru binele tau
Ochelarii cu minus trebuie purtati permanent. Asta inseamna miopie. Miopia este o boala a ochiului care nu se prea corecteaza in timp. Ea poate fi eventual doar stopata. Te sfatuiesc sa porti ochelarii cat mai des daca nu vrei sa ai intr-un timp foarte scurt lentile din ce in ce mai groase .Am si eu aceeasi problema si mi am ales o rama de ochealari foarte draguta pe gustul meu. Te sfatuiesc sa faci si u acelasi lucru, ca problema de vedere sa nu se agraveze :*