| mihaela8005 a întrebat:

Deci, de vreo cateva zile am o infecție urinara, nimic ciudat pentru ca eu fac frecvent infectii urinare doar ca nu a fost ca toate celelalte dăți. Ma ustura foarte tare chiar in timpul urinarii si cand terminam era o durere de nedescris. Am fost la farmacie, mi.am luat ciprinol pentru ca am fost la doctor si am facut analize si de atunci de fiecare data cand mi se intampla apelez la el. M.am trezit din somn cu o durere in partea dreapta jos si in fata dar si in spate. Imaginati.va cat de tare m.a durut daca m.a si trezit si m.a tinut vreo 5 minute dupa care m.a lasat. Ce spuneti ca e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| lindemona a răspuns:

Eu cand am facut infectie urinara ma durea groaznic. Am primit de la medic Urinal Acut si No-spa.
Sincer, eu in astfel de perioade incerc sa beau cat mai multa apa. Cand ma doare, beau 2 pahare de apa si ma simt mai bine.

| mihaela8005 explică (pentru lindemona):

Am fost azi la doctor si la ecografie mi.a iesit o piatra la rinichiul drept, un chist la ovarul drept si am ovulatie in ovarul drept si din cauza asta m.a durut atat de tare. Multumesc pentru raspuns

| alin131 a răspuns:

Buna,

Medicul stie cel mai bine sa iti raspunda la intrebarea asta.

Eu cred ca iti trebuie un tratament cu pastile, ceva pentru spalaturi la zona intima (singurul dezinfectant care il stiu este musetelul) si sa te feresti de frig, sa te speli pe maini de multe ori pe zi.

Posibil si sa iei sumetrolin ( nu stiu daca l-am scris bine) dar intreaba pe cineva mai specializat.

Totusi e posibil sa fie de la frig. Temperaturile sunt foarte scazute afara...