| Beiiby a întrebat:

Deci eu am luat anticonceptionale dar acum o luna a trebuit sa le intrerup. Pe 22 iunie trebiua sa imi vina, dar nimic asa ca am luat timp de 9 zile Duphaston, am uitat sa zic ca am avut contact sexual neprotejat atunci cand nu luam anticonceptionale.Pe 30 iunie am facut un test si a iesit negativ, dureri de burta si de sani am.Nu stiu ce sa fac. Ajutor plslove struck!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| utzutzu a răspuns:

Vor trece durerile alea dar in privinta anticonceptionalelor mai gandeste-te odata inainte sa le iei caci de obicei sunt bune sa nu ramai gravida dar pot sa te duca si prea departe adica sa nu mai poti avea copii niciodata citeste prospectul si consulta un ginecolog iti va explica mai bine. Durerile acuzate de tine sunt trecatoare o saptamana 2 maxim o sa te tina dar sigur iti vor trece e ceva normal la unele fete.

| Beiiby explică (pentru utzutzu):

Mersi de raspuns. Anticonceptionalele le iau de mai bine de 7 luni in urma unui controlmedical...acum nu inteleg de ce nu mi-a venitstraight face!

| utzutzu a răspuns (pentru Beiiby):

Sincer nu vreau sa comentez dar crede-ma ca sunt o gramada de alte metode decat folosirea contraceptivelor. oricum poti sta linistita ca durerile iti vor trece. Bafta

Mersi mult oricumhappy!

Si gata insfarsitlaughing!

4 răspunsuri: