| Nikoooooooo a întrebat:

Deci eu sunt o fata mai slabutza sh este bine daca fac sport? adica alerg in fiecare zi, sar coarda, etc...se poate sa mai slabesk? eu vreau sa ma mentin in formatongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roberto a răspuns:

Nu o sa slabesti daca mananci cum trebuie adica:fibre, proteine si grasimi care sa fie arse in timpul efortului fizic si daca faci miscare si mananci cum trebuie nu o sa slabesti din contra masa musculara a corpului va creste si se va tonifia.

3 răspunsuri:
| Cherry a răspuns:

Coarda nu recomand ca de la coarda slabesti.Incearca stii tu,sa alergi cu capul, adica usor, si nu mai mult de 20 de minute.

| GabitaGabii a răspuns:

Si eu sunt de fire mai slabutaabig grin.De`obicei eu cand fac sportt, alerg, merg cu bicicleta, role imi creste pofta de mancarethinking
Acum depinde de persoanawinking. Baftaasmug.

| Capsunnica a răspuns:

Daca mananci corespunzator nu mai slabesti, faci doar masa musculara, dar trebuie sa ai o alimentatie bogata in fibre si proteine.Iti recomand sa mananci multe alimente pe baza de cereale tongue si sa nu te abtii laughing Bafta!