| Iustiina a întrebat:

deci ieri am avut o tema la desen.sa fac o vaza si chestii din astea...care au modele ca vasele din ceramica. si cand am incercat sa deschid o acuarela(am la tub). era stransa tare si m-am zgariat la un deget incercand sa o desfac. iar azi am observat ca ma durea acelasi deget si cand m-am uitat... e o buba. asa mai umflata care e mai rosiatica si are ca un punctulet in mijloc.si ma doare foarte tare.cu ce ar trebui sa ma dau ca sa imi treaca? sau macar imi spuneti si mie ce e si de ce mi-a aparut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| analexandra a răspuns:

Buna! Acea,, buba,, a aparut din cauza preziuni pe care ai aplicat-o pe deget si sin cauza zgarieturii. Incearca sa-ti ungi degetul cu niste tetraciclina si, daca vrei sa pui un urgo(plasture). Sper sa iti treaca in curand! :*:X funda?

3 răspunsuri:
| RфZaημtzα a răspuns:

Cu o crema sa te dai.Iti va trece nu e nimic grav.Insanatosire grabnica.

| Kid_4219 a răspuns:

Pai...in legatura cu buba, nu te ingrijora, este o mica infectie. Si iti recomand Nidoflor sau Flocinolon, sunt foarte bune (se gasesc la farmacii). S-ar putea sa te usture, dar asta e bine (inseamna ca iti ia microbii din piele). Noroc!

| Ionutz15_1929 a răspuns:

Hmmm...am avut si eu asta dar eu mi-am batut un cuiutz in deget... nu te speria in maxim 2 zile trece singur. eventual putina crema happy